Inktnodig.nl

Inktnodig.nl is een webwinkel  al meer dan 16 jaar  met de nodige kennis. Inktnodig is Gespecialiseerd in compatibele inktpatronen en toners van een hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs.

Inktnodig.nl is de webshop voor kwalitatief goede en betaalbare printerinkt & toners , Ons doel is nog steeds ongewijzigd: goede cartridges en toners aanbieden voor een eerlijke prijs.

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs. Dat kunnen wij bieden door met ons huismerk de kwaliteit van de bekende merken te evenaren. Daardoor laten wij onze klanten tot wel zeventig procent besparen op inktcartridges en toners. Dankzij jaren innovatie is er geen zichtbaar kwaliteitsverschil. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op de voet, om te zorgen dat we bijna elk type printer kunnen voorzien van inkt & toners

Service

Mocht u toch problemen ondervinden met de producten van Inktnodig.nl, dan vinden we altijd een passende oplossing. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug! Want tevreden klanten, daar houden we van.