BetaalmethodenBetaalmogelijkheden Inktnodig

iDEAL

 U heeft bij ons de mogelijkheid om, zonder extra kosten, met iDEAL te betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk u online bestelling betalen. U rekent af via het internet bankiersysteem van uw eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste bekende banken van Nederland.

Belangrijkste kenmerken:

- Kosteloos
- Net zo vertrouwd, gemakkelijk en veilig als internetbankieren
- Wordt ondersteund door de grote bekende Nederlandse banken
- Controle op de betaling

Wij kunnen uw betaling vrijwel direct zien, waardoor wij uw bestelling sneller in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.

Hoe werkt iDEAL?
U doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kiest u voor iDEAL. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar het internetbankieren van uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U selecteert de rekening waarmee u wilt betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van uw rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat u uw bestelling heeft betaald. Daardoor kunnen wij uw bestelling snel in behandeling nemen.

Bankoverschrijving

U doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kiest u voor Bankoverschrijving. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een e-mail. Hierin staat wat u heeft besteld, hoeveel het kost en wat uw bestelnummer is. Het genoemde bedrag kunt u overmaken naar rekeningnummer NL70INGB0661479978  t.n.v. Inktnodig. Graag onder vermelding van de laatste 5 cijfers van het bestelnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal uw bestelling worden doorgegeven aan onze inpakafdeling. Uw bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden.
LET OP!! gebruikt dit rekening nummer niet als u voor de betaalwijze AFTERPAY heeft gekozen. Hiervan krijgt u in dat geval een mail met een betaallink. AfterPay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.inktnodig.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.inktnodig.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 10 euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hetconsumentendeel van de AfterPay website.

 

AfterPay – Digitale Factuur (België)
AfterPay voert voor www.inktnodig.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.