Verzenden & Retourneren

 

Bij Inktnodig heeft u als klant 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om de koopovereenkomst te ontbinden. U kunt dit recht uitoefenen door ons daarvan een kennisgeving te sturen per post of e-mail.

In geval van ontbinding heeft u de verplichting de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de ontbinding aan Inktnodig terug te zenden. Dit in de staat waarin u de artikelen heeft ontvangen, indien mogelijk in originele verpakking, compleet en ongebruikt. 

Terugbetaling naar aanleiding van herroepingsrecht
Inktnodig vergoedt alle betalingen van uw bestelling, inclusief eventuele leveringskosten door Inktnodig in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u.
De retour zending(Postzegel) is voor rekening van de  consument
(Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan hoeft Inktnodig de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.)Wanneer u één of meerdere producten wilt retourneren zijn er de volgende mogelijkheden:

Het product wijkt af van hetgeen u besteld hebt
Wanneer u constateert dat het product dat u hebt ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft, dan kunt u het aan ons retourneren. Wij zullen dan op onze kosten het product omruilen. Neem direct nadat u constateert dat u het verkeerde product toegezonden hebt gekregen contact met ons op via de e-mail. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte en ongeopende producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd contact met ons op via de e-mail. Indien het product dusdanig is beschadigd dat het niet geschikt is voor gebruik, zullen wij het aankoopbedrag voor dit artikel terugstorten.

De retourinstructies

Stuur het pakket retour naar het door ons opgegeven adres. Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd!
Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen. 

 

Verzendkosten Inktnodig

Voor alle bestellingen van onze  producten versturen wij uw bestelling vanaf € 75,- gratis binnen Nederland. Daaronder rekenen wij een bedrag van      € 4,25 aan verzendkosten voor brievenbuspost en pakketpost  Bij pakketpost ontvangt u van ons een track en trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen.

Voor adressen in België rekenen wij een vast bedrag van € 7,75 aan verzendkosten.

Uw bestelling wordt dan bezorgd op het door u gewenste adres. Wij versturen uw bestelling binnen Nederland en België met PostNL.

Indien u op werkdagen vóór 17.00 uur uw bestelling plaatst én wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling doorgaans dezelfde dag verstuurd. Normaal gesproken bezorgd PostNL uw bestelling dan de volgende dag.